top of page

Welkom in onze leeromgeving! Wij hechten veel waarde aan het creatieve en improviserende aspect van muziek. Daarom hebben onze lessen een sterke focus op het zelf leren creëren van muziek.

Zangles

Onze zanglessen zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen, voor ieder niveau. Bij de zanglessen wordt er eerst gewerkt aan een gezond gebruik van je stem, zodat je nooit (meer) last krijgt van je stem als je gezongen hebt. Technieken uit de CVT en de EVTS worden gecombineerd tot een op maat gemaakt lesplan. Er wordt veel aandacht besteed aan repertoirekeuze en/of het schrijven van eigen muziek. De lessen worden altijd begeleid door piano, zo leer je al snel hoe het is om samen muziek te maken. We proberen zo snel mogelijk tot een stijl en visie te komen die bij de doelen en persoonlijkheden van onze leerlingen passen.

De individuele lessen duren 30 of 45 minuten en zijn wekelijks. Voor gevorderde leerlingen is het mogelijk om eens in de 14 dagen les te krijgen. Duo-lessen duren altijd 45 minuten. 

IMG_3331.JPG
Zangles
IMG_3335.JPG
Basgitaarles

Onze basgitaarlessen zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Zowel beginners als ervaren spelers kunnen bij ons les krijgen. Basgitaar is een relatief eenvoudig instrument om mee te beginnen, en je kan het uiteindelijk zo ingewikkeld maken als je zelf wil!

Basgitaar spelen is als drummen met een melodie, je kan erg veel invloed hebben op de muziek die je speelt. In onze basgitaar-lessen gaan we dan ook zo snel mogelijk over op samen muziek maken. Zo wordt je in de les al snel begeleid door een van onze docenten op drums, piano of gitaar, zodat je 

Een leuke bijkomstigheid aan basgitaar les is dat je middels het instrument al snel een hele boel leert over de muziek zelf, en over muziektheorie. Dit maakt basgitaar een instrument waarmee je snel je eigen stempel op de muziek kan drukken, en misschien wel al snel met je (eerste) eigen geschreven muziek aan de slag kan.

De individuele lessen duren 30 of 45 minuten en zijn wekelijks. Voor gevorderde leerlingen is het mogelijk om eens in de 14 dagen les te krijgen. Duo-lessen duren altijd 45 minuten. Het is voor beginnende leerlingen ook mogelijk om naast de individuele lessen een ensemble-les met bijv. een gitarist of een andere basgitarist aan te vragen. Voor meer informatie, kijk bij "Ensembles".

Basgitaarles
Gitaarles

Onze gitaarlessen zijn er voor leerlingen van 7 jaar en volwassenen van ieder niveau. Beginnende leerlingen zullen instappen bij onze gitaar-instapdocent voor de basistechnieken en het begin van hun artistieke ontwikkeling. Later stromen ze door naar onze gevorderden-docent. Je kan de gitaar horen in allerlei verschillende soorten muziek, met allerlei verschillende soorten geluiden. Een gitaar in rockmuziek klinkt heel anders dan een gitaar in jazzmuziek. Bij onze gitaarlessen leer je al snel welke stijl er het beste past bij jouw persoonlijke smaak, en in welke richting je je wilt bewegen. Na een begin waarin je de basis technieken leert, weet je misschien al snel genoeg akkoorden waardoor je je eigen muziek kan gaan schrijven.

De individuele lessen duren 30 of 45 minuten en zijn wekelijks. Voor gevorderde leerlingen is het mogelijk om eens in de 14 dagen les te krijgen. Duo-lessen duren altijd 45 minuten. 

Gitaar
Gitaarles
Ensembles
IMG_3320.JPG
Pianoles

Onze pianolessen zijn er voor leerlingen van 7 jaar en volwassenen van ieder niveau. Beginnende leerlingen zullen instappen bij onze piano-instapdocent voor de basistechnieken en het begin van hun artistieke ontwikkeling. Later stromen ze door naar onze gevorderden-docent. Vanaf het begin van de pianolessen zijn we al bezig met de artistieke ontwikkeling van de leerling. Dit kan goed parellel lopen met de technische ontwikkeling van de leerling. Zo leer je vanaf het begin af aan al niet alleen hoe je de piano bespeelt, maar ook hoe je melodieën of muziekstukken kunt schrijven.

De individuele lessen duren 30 of 45 minuten en zijn wekelijks. Voor gevorderde leerlingen is het mogelijk om eens in de 14 dagen les te krijgen. Duo-lessen duren altijd 45 minuten. 

Pianoles
Creatief koor
Creatief kinderkoor
bottom of page